Az ingatlan ismertetése:

 

Az ingatlan a Budapesttől dél-keleti irányban a 4-es út mentén, kb. 100 km-re fekvő Szolnok központjában helyezkedik el. Megközelíthető szilárd burkolatú úton. Tömegközlekedést busz és vonat jelenti. A környező ingatlanok jellemzően üzlet- és irodaházak.

Az ingatlan a Baross Gábor útról nyíló Madách utcában található irodaház és távbeszélő központ. Jellemzően vegyes lakó és kereskedelmi övezetben helyezkedik el. Az ingatlan két utcára nyitott, megközelíthető a Madách u. ill. a Mészáros Lőrinc utca felől. A Madách utca felől két bejárattal rendelkezik. Mindhárom bejáratnál sorompós rendszer működik. A parkolás megoldható az épület udvarán, ahol 49 db parkoló található. Az épület északi oldalán található udvar a Postával közösen hasznosított. A Posta szolgalmi joggal rendelkezik az udvarnak ezen részére.

Az ingatlan egy 4011 m2-es telken fekvő távbeszélő központ és irodaház, nagy része bérbeadással hasznosított. A telken 2 db épület áll, mely távbeszélő központként és irodaházként funkcionál.

Az ingatlan egy főépületből (B) és két épületszárnyból áll (A és C). Az épület 1987-ben épült, vasbeton pillérvázas szerkezettel, lapos tetővel.

A két oldalsó, az A és C épületszárny fszt. + 2 emelet szintelrendezésű, közepes állapotú. Az épületben jellemzően irodák kaptak helyet. Minden szinten található vizesblokk és konyha rész. Az A és C épületszárnyban kisebb bérlők kaptak helyet.

Az épületben 12 órás portaszolgálat és épületfelügyeleti rendszer működik. Kiépített a tüzivíz hálózat.

Bővebb felvilágosításért forduljon az értékesítőinkhez:

Dr. Telc Judit

Telefon: +36 70 312 19 20

E-mail: jtelc@realhungary.hu

Imre Zoltán

Telefon: +36 70 361 03 14

E-mail: izoli@realhungary.hu

 

Szolnoki irodaház