A Budaörs Office Park a budai hegyek déli peremén, Budaörsön található. Az irodapark három világos, modern irodaépülete Budapesthez közel, mindössze 10 perces autóútra, Budaörs központjában helyezkedik el

A környék
Budapest kereskedelmi régiójához tartozó terület, folyamatosan épülő bevásárló központokkal,
lakóingatlanokkal. Közvetlen kapcsolattal rendelkezik az M1/M7-es autópályákhoz és a nyugat-magyarországirégióhoz, így könnyen megközelíthető gépkocsival. Az irodakomplexum számos előnyei közé tartozik a gyönyörű kilátás és a világos irodák melletta 24 órás recepció szolgálat, a mélygarázs,a felszíni parkolási lehetőség, és az étterem.

Az irodapark kellemes, zöld környezetben kínál ideálismegoldásokat Partnereinek.Az irodákból csodás panoráma nyílik Budaörsre, az épületek között gondosan karbantartott park nyugodt, alkotó környezetet teremt
Az irodaház kiválóan alkalmas kis-, közép- és nagyvállalatok elhelyezésére is, amelyek takarékos, de hatékony iroda megoldást keresnek.
A 3 épület 17 845m 2 bérbeadható, világos és rugalmasan osztható irodaterületet kínál, amely lehetőséget nyújt egymáshoz kapcsolódó, összefüggő területek kialakítására is a szintek között.

Bővebb felvilágosításért forduljon az értékesítőinkhez:

Dr. Telc Judit

Telefon: +36 70 312 19 20

E-mail: jtelc@realhungary.hu

Imre Zoltán

Telefon: +36 70 361 03 14

E-mail: izoli@realhungary.hu

Budaörsi irodaház