A Bubó ház az újszegedi „madár telepen”a Bagoly és a Fülemüle utca sarkán épül. Innen is kapta a Bubó ház fantázianevet, hiszen ki ne ismerné a fantasztikus Doktor Bubót akit minden este gyermemkek ezrei vártak, hogy megszólaljon Szabó Gyula varázslatos hangján.

A társasház két lépcsőházból áll, lépcsőházanként 23 lakással. Kialakításra kerül egy üzlethelyiség is az épület földszintjén melynek alapterülete 150m2. Az emeletek között korszerű liftek fogják szállítani a társasház lakóit.

Az épületek és a lakók biztonságát szem előtt tartva kamerarendszer és sorompó is beüzemelésre fog kerülni. Az épület fűtéséről a lakásonként kiépített hőszivattyús padlófűtési rendszer fog gondoskodni.

A hűtést pedig a minden lakáshoz egy darab split klímaberendezés fogja biztosítani, melyet a lakás vételára tartalmaz.

A lakások átadása kulcsrakész állapotban történik tehát van, külső burkolat, szigetelés, festés is elkészült, valamint épületgépészeti szempontból is minden megoldott. A meleg víz, folyóvíz és csatorna elérhető, a ház fűthető. A fürdőszobában bent van az kád vagy tuskabin, mosdókagyló, csaptelep és a WC is, amik azonnal használhatóak.

A kulcsrakész állapotú lakás felszereltsége nem tartalmazza a lámpatestek, konyhabútor (+ berendezések), függönyök, redőnyök, reluxák költségeit.

A Bubó ház lakásait várhatóan 2026. márciusában vehetik birtokba az új tulajdonosok.

 

 

Bubó ház