You need Flash 8 to view this site! Please click to install Macromedia Flash 8 Plugin for free!
Speciális funkciók eléréséhez jelentkezzen be!
regisztráció belépés

Nádasdy-Udvar

A Nádasdy-Udvar környezétében gyors ütemben folyik Ferencváros megújulása. A rehabilitációs területek, a Duna-parti ingatlanfejlesztések, a Lurdy-Ház, valamint a Nemzeti Szinhaz és a Mûvészetek Palotájának közelsége mellett jelentõs vonzerõ a terület gyors ütemben javuló infrastruktúrája is.

A Nádasdy- Udvar - a tervezõi, beruházói szándék szerint - igényes térformálásával, mozgalmas, játékos homlokzati ritmusával, változatos lakásválasztékával kiván hozzájárulni a lakókörnyezet folyamatban lévõ megújulásához, ingatlanpiaci felértékelõdéséhez.

-   A Nádasdy-Udvar különleges adottsága az a zárt, védett pihenõkert, amely a lakópark belsõ udvarán, igényes kertépítészeti elemekkel, padokkal, pergolával, gazdag növényzettel kerül kialakításra.

-   Mûszaki és logisztikai szempontból elõkészítésre kerül a 24 órás õrszolgálat biztosításának lehetõsége. (Ez opció, a szolgáltatás a lakóközösség szándéka szerint mûködtethetõ majd).

-   Az épületben egyedi lakásriasztó rendszerek telepítése biztosított a tervezés és a kivitelezés során. (Lakásonkénti riasztóberendezés elhelyezési opciója, a nyomvonal építés során történõ becsövezésével.)

-   Az "Udvarházban" csúcstechnológiát képviselõ, energiatakarékos, kondenzációs, központi gázkazán és melegvízellátás kerül elhelyezésre, biztosítva ezzel az egyedi fûtéshez mérhetõ szabályozhatóságot, az igen alacsony fûtési költségeket és a kis környezetterhelést egyaránt.

-   További szolgáltatás, hogy sok más lakóprojekttõl eltérõen a Nádasdy-Udvar nem ajánl leendõ tulajdonosai számára olyan rosszul kihasználható, késõbbi mûszaki problémákat jelentõ szolgáltatásokat, (pl. uszoda, közösségi termek, stb.) amelyek igen jelentõsen megnövelnék a tulajdonosok közös költség kiadásait, igen alacsony hasznosíthatóság mellett.

Ajánlunk helyette jól lakható lakásokat, korrekt minõséget, kellemes, csendes belsõ kertet, és a felsõbb szintekrõl egyedülálló hangulatú kilátást, a város felett a Budai hegyekre!

A Nádasdy-Udvar bemutatása:

Az "Udvarház" a megújuló Ferencvárosban, a Tóth Kálmán utca és a Nádasdy utca saroktelkén, egy parkosított, belsõ pihenõ kertet körülölelõ, "U" alakú alaprajzi kialakítású épületegyüttes, mely egy fasorral szegélyezett, "zöld" elõkerttel kapcsolódik a Nádasdy utcához.

A kedvezõ adottságú ingatlanon épülõ "Udvarház" teremgarázs + földszint + 5 emelet + egy, illetve kétszintes tetõtér szerkezeti kialakítással készül.

A Nádasdy-Udvar 221 lakással, 237 teremgarázs férõhellyel és nyolc diszponibilis (iroda, vagy szolgáltató célú) helyiséggel várja vevõit, 34 m2-tõl 122 m2-ig terjedõ lakáskínálattal. Az ajánlatban megtalálható a belsõ udvarra nézõ, kertkapcsolattal rendelkezõ garzonlakás éppúgy, mint a tetõtérben elhelyezkedõ, belsõ kétszintes, nappali + 4 szobás lakás. A felsõbb lakószintekrõl különleges hangulatú kilátás nyílik a város felett, a Budai hegyekre.

A földszint utcai oldalán helyezkednek el az irodai, illetve szolgáltató funkcióra alkalmas terek.

A -1-es szinten és a földszint belsõ tereiben két, önálló behajtóval rendelkezõ teremgarázs létesül. Az elsõ emelettõl a tetõtérig lakások kapnak helyet, nagy méretválasztékú, változatos alaprajzi kialakítással.

Az épület - a tervezõi, beruházói szándék szerint - igényes térformálásával, mozgalmas, játékos homlokzati ritmusával egy új, vonzó elemként kíván hozzájárulni a ferencvárosi lakókörnyezet folyamatban lévõ megújulásához.

Az "U" alakú épülettömb által közrezárt, belsõ térben kialakuló udvarban, zárt, védett csendes hangulatú pihenõ kert kerül kialakításra, a földszint feletti födém síkjáig fellépcsõzõ terepszinttel.

Az épület pince szintjén egy térben, ki-behajtásra alkalmas kapuval teremgarázs kap helyet. A pince szinti teremgarázsban, - mélygarázs kialakítás miatt - gázüzemû gépkocsik részére a parkolás nem megengedett.

Az épület négy lépcsõházra tagozódik. Két-két lépcsõház alkot egy dilatációs egységet.

Mind a négy lépcsõházban a pinceszintrõl indul egy-egy Schindler SMART MRL 002 típusú, frenkvenciaszabályozott kivitelû, 8 személyes, biztonsági kivitelû lift. A lift automatikus mentõberendezéssel kerül beépítésre, automatikus tûzeseti vezérléssel.

A lépcsõházak - középmagas épület lévén - túlnyomásos kialakításúak, a lépcsõházi elõtérbõl közelíthetõek meg szintenként a lakásegységek, középfolyosós kialakítású közlekedõn keresztül.

Az épület megjelenésével, a homlokzati síkok dinamikus, játékos ritmusával, a tetõidomok változatos kialakításával, a homlokzatok élénk és pasztell színeivel és a váltakozó ritmusban a homlokzatra felkúszó, mediterrán hangulatú dísztégla burkolattal, belsõ, napos pihenõkertjével igazán emberi és jól lakható, élhetõ teret kíván nyújtani a leendõ lakóinak.


Nádasdy-Udvar látványtervek - Galéria


Megye:
Település:
Típus:
Kategória:
Értékesítés típusa:
Ár: Ft-,
Ft-,
Méret: -
Szobák: -
  keresés részletes kereső »  
Hírek
Hírek

Átalakult a Reál Hungary !

bővebben
Hírek

Átalakult a Reál Hungary


Olvassa híreinket RSS-ben: RSS